Onbemande scooter te water aan de Kortelandseweg, uitruk hulpdiensten

Onbemande scooter te water aan de Kortelandseweg, uitruk hulpdiensten

Maandagmiddag 15 januari zijn de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een scooter in het water werd aangetroffen aan de Kortelandseweg in Nootdorp. De bestuurder kwam zelf niet in het water en besloot zelfs de plaats van het incident te verlaten.

Andere scooter halen
De man gleed om onbekende reden van de weg af. Naar eigen zeggen kwam hij zelf niet in het water terecht. De scooterrijder besloot niet te wachten op hulp, maar verliet de plaats van het incident om een andere scooter te gaan halen.

Hulpdiensten overbodig
Tussentijds werd de onbemande scooter in het water opgemerkt door een voorbijganger en waarschuwde de hulpdiensten. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen na de melding met spoed ter plaatse. Uiteindelijk bleek dit dus niet nodig.