Simon & Garfunkel voor even in Rijswijk

Simon & Garfunkel voor even in Rijswijk

Op woensdag 7 februari belooft de Rijswijkse Schouwburg een avond vol muzikale nostalgie met de voorstelling “Simon & Garfunkel Acoustic – Old Friends”. Na vier succesvolle jaren met hun voorstelling “Sounds of Silence” presenteren Jop Wijlacker en Dennis Kolen een vervolg dat dieper ingaat op de muziek van het duo Simon & Garfunkel.

Een terugblik naar iconische nummers
De voorstelling werpt een terugblik op de tijd waarin de onvergetelijke nummers van Simon & Garfunkel voor het eerst het publiek betoverden. Jop Wijlacker en Dennis Kolen, vrienden van meer dan 20 jaar, brengen niet alleen de muziek, maar ook de sfeer van de jaren ’60 en ’70 tot leven. Voor velen zijn de nummers van Simon & Garfunkel een soundtrack van het leven, en “Old Friends” biedt een unieke gelegenheid om deze tijd opnieuw te ervaren.

“Meer dan een muzikale reis”
De bekende hits en minder bekende pareltjes van Simon & Garfunkel worden volgens het duo op een intieme en akoestische wijze vertolkt. Maar de voorstelling is meer dan een muzikale reis, het bevat intrigerende beelden en een boeiend verhaal. Jop Wijlacker en Dennis Kolen onderzoeken de impact van de moderne tijd in vergelijking met de periode waarin de popcultuur zijn hoogtijdagen beleefde.

Reflectie op Verandering en Vergankelijkheid
“Old Friends” weerspiegelt niet alleen de tijdloze muziek, maar ook de ervaring van ouder worden in een wereld die voortdurend verandert. De voorstelling neemt het publiek mee op een emotionele reis met momenten van bezinning, gelach en ontroering. Het biedt een diepgaande reflectie op de veranderingen die de wereld heeft doorgemaakt sinds de hoogtijdagen van Simon & Garfunkel.

Voor degenen die houden van een informatieve avond doordrenkt met de muzikale erfenis van Simon & Garfunkel, belooft “Simon & Garfunkel Acoustic – Old Friends” een boeiende ervaring te worden. Kaarten zijn hier te bestellen en gaan over de toonbank vanaf €23,50.