Stichting Woej ontvangt donatie voor uitstapjes van Stichting Vervoer voor Elkaar

Stichting Woej ontvangt donatie voor uitstapjes van Stichting Vervoer voor Elkaar

Op 16 januari ontving de vervoersdienst van Stichting Woej een flinke donatie van Stichting Vervoer voor Elkaar, waar ze erg dankbaar voor zijn.

Geen probleem meer
Het geschonken bedrag zal worden ingezet om georganiseerde uitstapjes met de bussen van Woej mogelijk te maken voor oudere buurtbewoners die alleen zijn of moeite hebben met mobiliteit. Op deze manier moet ervoor gezorgd worden dat mobiliteit geen probleem vormt, zodat de bewoners op een ontspannen wijze een dagje eropuit kunnen gaan.

Door en voor buurtbewoners
Deze uitstapjes worden geïnitieerd door en voor buurtbewoners van Leidschendam-Voorburg. Activiteiten variëren van een bezoek aan een museum tot samen uit eten gaan of deelnemen aan workshops. In de komende maanden staat er maandelijks een gepland uitje vanaf wijkcentrum De Plint.

Samen een dagje op pad
Dankzij de donatie van Stichting Vervoer voor Elkaar kunnen de deelnemers tegen een minimale vergoeding gebruikmaken van het Woej Vervoer, waardoor ze samen een dagje op pad kunnen gaan.