Derde editie van POP UP Rijswijk op 3 februari

Derde editie van POP UP Rijswijk op 3 februari

Op zaterdag 3 februari staat De Loods in Rijswijk in het teken van muzikale ontdekkingen tijdens de volgende editie van POP UP. Deze unieke gebeurtenis transformeert de industriële hal voor één avond tot een poppodium met optredens van Yaro Mila, IKNOWNOA en FLORA.

Line-up vol diversiteit
Yaro Mila, recent terug van Eurosonic Noorderslag, brengt een mix van onbeschaamde smaken uit de muzikale snoepwinkel. Haar nieuwste EP ‘Issues’, gelanceerd op 19 januari, belooft een boeiende ervaring met invloeden van Britney Spears, Lady Gaga en hedendaagse artiesten als Ashnikko en Dorian Electra.

IKNOWNOA, met invloeden van N.E.R.D, Michael Jackson en Kanye West, heeft als missie herkenbare ervaringen te creëren en mensen te verbinden in een verdeelde wereld. Fans kunnen volgens de organisatie een veelzijdige en meeslepende show verwachten.

FLORA, bekend om haar aangrijpende Alt-pop, zal het publiek laten bewegen op de klanken van haar meest recente EP, ‘UTTERLY MISTAKEN’. Deze EP weerspiegelt haar nieuwe kijk op het leven en belooft een meeslepende ervaring.

POP UP: Een reizend poppodium in Rijswijk
POP UP onderscheidt zich door voor elke editie een andere opvallende locatie in Rijswijk om te toveren tot een echt poppodium. De eerste twee edities vonden plaats in de Rijswijkse Schouwburg en de Oude Kerk, met optredens van opkomend talent, bekende en lokale artiesten, waaronder Anna-Rose Clayton, MarynCharlie en Philine.

Muziekschool Rijswijk
Dit initiatief, georganiseerd door Muziekschool Rijswijk en mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rijswijk, omvat zes edities in de jaren 2023 en 2024. De deuren openen op 3 februari om 18.30 uur.

Winactie en tickets
Wil je kans maken op twee gratis tickets voor dit unieke evenement? Kijk dan op @popuprijswijk op Instagram en Facebook en neem deel aan de winactie. Tickets zijn hier beschikbaar en kosten €10,99 per stuk.