De Wij. Cupido-expres bezorgt blauwe roos aan huis voor Valentijnsdag

De Wij. Cupido-expres bezorgt blauwe roos aan huis voor Valentijnsdag

In een hartverwarmend gebaar biedt de Wij. Cupido-Express, onderdeel van de partij Wij.Rijswijk, gratis blauwe rozen aan om geliefden te verrassen, te bedanken, een glimlach te bezorgen of een hart onder de riem te steken tijdens de aankomende Valentijnsdag.

Geef een blauwe roos
Over slechts enkele weken is het alweer Valentijnsdag. Ter gelegenheid hiervan wil de Cupido Express, bestaande uit leden van Wij. Rijswijk, graag helpen om valentijnsgroeten te verspreiden. Je kunt via de website www.wijrijswijk.nl/valentijn een blauwe Valentijnsroos en een speciale Valentijnsboodschap geven. De Wij. Rijswijk Cupido-Express roept inwoners van Rijswijk op om deel te nemen aan dit liefdevolle initiatief en Valentijnsdag op een speciale manier te vieren.

Een Valentijns verrassingsmand
Dit jaar maak je kans op een Valentijns verrassingsmand. Uit alle ontvangen valentijnsgroeten wordt de meest indrukwekkende boodschap geselecteerd; dit kan een lieve, bijzondere, leuke of originele boodschap zijn.

Valentijnsrozen kunnen worden besteld op www.wijrijswijk.nl/valentijn tot en met 10 februari. Let op de voorwaarde: het bezorgadres moet binnen Rijswijk zijn gelegen.