Rijswijk Doet lanceert kleurrijke campagne voor meer vrijwilligers

Rijswijk Doet lanceert kleurrijke campagne voor meer vrijwilligers

In een stad waar veel inwoners zich al als vrijwilliger inzetten, start Rijswijk Doet deze week een levendige campagne om nog meer stadsgenoten te inspireren tot vrijwilligerswerk. De campagne, gesteund door de gemeente, wil met opvallend materiaal zoals posters, flyers en ansichtkaarten een breed publiek bereiken en zo de lokale vrijwilligersgemeenschap versterken.

Lokale helden inspireren tot vrijwilligerswerk
Met trots presenteert Rijswijk Doet drie vrolijke Rijswijkers als gezichten van de campagne. Deze lokale helden hebben op verschillende manieren bijgedragen aan de gemeenschap en delen hun verhalen om anderen te inspireren zich ook in te zetten als vrijwilliger. De samenwerking met de gemeente benadrukt het belang van de campagne in het vergroten van het vrijwilligers aantal in Rijswijk.

Opvallend campagnemateriaal om aandacht te trekken
Het kleurrijke campagnemateriaal bestaat uit A3-posters, A5-flyers en ansichtkaarten in diverse varianten. Deze opvallende uitingen zijn ontworpen om de aandacht te trekken en potentiële vrijwilligers te informeren over de diverse mogelijkheden om bij te dragen aan de stad.

Doe mee en verspreid de boodschap!
Rijswijk Doet roept lokale organisaties en bedrijven op om het campagnemateriaal te verspreiden op hun locaties. Hang de posters op en leg de flyers en ansichtkaarten neer, en ondersteun niet alleen de campagne maar ook de lokale gemeenschap. Bestel een campagnesetje via info@rijswijkdoet.nl en draag bij aan het bouwen van een betrokken gemeenschap waar vrijwilligerswerk een bron van vreugde en voldoening is. Samen maken we Rijswijk nóg mooier!