Een middag uit voor het hele gezin tijdens Don Bosco-festival

Een middag uit voor het hele gezin tijdens Don Bosco-festival

Op zaterdag 27 januari zal Don Bosco Rijswijk het jaarlijkse Don Bosco-festival organiseren om de nalatenschap van hun naamgever, Don Bosco, te vieren. Het belooft een feestelijke dag te worden met activiteiten voor jong en oud.

Genoeg te doen
Het festival vindt plaats op het Julialaantje 26 in Rijswijk. De deuren zijn van 12.00 uur tot 16.00 uur geopend. Voor ouders is er een gezellig terras, terwijl kinderen kunnen genieten van verschillende attracties en spellen, waaronder een zweefmolen, bungee-trampoline en de mogelijkheid om hun eigen spinner te knutselen. Tieners kunnen deelnemen aan een pingpong-toernooi, en bij de bar is er een assortiment lekkernijen beschikbaar.

Partners
Ook partners zoals de Protestantse Gemeente Rijswijk, Buurtgezinnen Rijswijk en stichting Schets zullen aanwezig zijn met leuke activiteiten voor jong en oud.

Deelname
Belangstellenden hoeven zich niet van tevoren aan te melden, en deelname is gratis voor iedereen.