CulturA & Zo zoekt jongeren die theater willen maken en taboes doorbreken

CulturA & Zo zoekt jongeren die theater willen maken en taboes doorbreken

CulturA & Zo zoekt jongeren die theater willen maken en taboes doorbreken. Gedurende de periode van februari tot en met mei krijg je de kans om 10 weken lang samen te werken met ervaren regisseurs en jongerenwerkers in CulturA & Zo. Zo zul je samen een unieke theatervoorstelling creëren die focust op de mentale gezondheid van jongeren.

Eigen voorstelling en taboe bespreekbaar maken
Voor de voorstelling heb je geen ervaring nodig. Samen met deskundige regisseurs krijg je de kans om je eigen voorstelling te creëren. Dit is een unieke gelegenheid om je talent te ontwikkelen en te leren hoe je een voorstelling vanaf het begin moet opbouwen. Door je eigen verhaal te delen en op het podium te vertellen, maak je lastige onderwerpen bespreekbaar.

Mentale gezondheid kent namelijk veel taboes, en jij hebt de kans om eraan bij te dragen deze te doorbreken. Of je nu graag op het podium staat of liever achter de schermen werkt, jullie gezamenlijke talent maakt het verschil. Help anderen om dit onderwerp bespreekbaar te maken en draag bij aan het doorbreken van stigma’s.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor deelname aan dit project. Als je interesse hebt in acteren en wilt leren, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: dirk.zekveld@gro-up.nl.