[VIDEO] Twee vrienden blazen nieuw leven in Kwalitaria Pijnacker

[VIDEO] Twee vrienden blazen nieuw leven in Kwalitaria Pijnacker

Twee vrienden hebben besloten hun leven helemaal om te gooien. Ze zijn vanaf vandaag, 1 februari, officieel de eigenaren geworden van de drukst bezochte Kwalitaria uit Nederland.

Droom waarmaken
Marco Oskam (33) en Ashwin Hieralal (31) kennen elkaar al erg lang. De droom om een horecazaak te openen is er altijd al geweest. De twee vrienden hebben elkaar ontmoet op de universiteit. Tijdens hun studententijd hebben ze samen in de horeca gewerkt. Die tijd was zo leuk dat de vrienden besloten hebben om hier hun werk van te maken.

Uitbreiding
Marco geeft aan veel positieve reacties te hebben gekregen op de overname van de patatzaak. Vooral ook dat het dapper is om de meest bezochte Kwalitaria uit Nederland over te nemen. Voor de toekomst van de zaak staat nog niks helemaal vast. “Aan het begin zal er nog niet heel veel veranderen. Op termijn hebben we wel een aantal uitbreidingsplannen.” verteld Marco.

Opzoek naar nieuw personeel
De overname van de Kwalitaria brengt wel een probleem met zich mee. In principe is er niet genoeg personeel en zijn ze vaak onderbemand. Daarom vraagt Ashwin dat als jij of iemand die je kent opzoek is naar een baan om even langs te komen voor een eventuele mogelijkheid.