Gratis sporten voor kinderen in de voorjaarsvakantie

Gratis sporten voor kinderen in de voorjaarsvakantie

Van 19 tot 23 februari organiseren de Buurtcoaches van SenW diverse sportieve en culturele activiteiten voor kinderen (2-12 jaar) in Leidschendam-Voorburg. Het voorjaarsvakantieboekje met alle details wordt vanaf 7 februari uitgedeeld op basisscholen.

Activiteiten
Kinderen hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten, zoals Sport-Inn, Urban Sports (skateboarden & free runnen), het maken van leuke raamhangers, een dagje op de boerderij, een Henna workshop, peuterdans, springloop en bowlen. Deelname aan deze activiteiten is geheel kosteloos.

Locaties
De Sport-Inn biedt de kans om verschillende sporten uit te proberen, begeleid door trainers en leden van sportverenigingen. De events vinden plaats op diverse locaties, zoals O’Learys, Het danskantoor, de Waterlelie, Sporthal Forum Kwadraat, Hoeve Essesteijn en SenW – Dobbelaan 4 Leidschendam.

Vragen
Het voorjaarsvakantieboekje en inschrijvingen zijn ook online beschikbaar op de website van SenW: www.senw-lv.nl/evenementen. Vragen kunnen worden gesteld via activiteiten@senw-lv.nl. Ontdek het volledige aanbod van het jaar op www.sportencultuurkaart.net. Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Goed Bezig! om kinderen te motiveren in beweging te komen.