[VIDEO] KinderTheaterWeek in de voorjaarsvakantie bij CulturA & Zo

[VIDEO] KinderTheaterWeek in de voorjaarsvakantie bij CulturA & Zo

Aankomende voorjaarsvakantie gaat in CulturA de KinderTheaterWeek van start. De week vol kinderactiviteiten begint op 10 februari en eindigt op 2 maart. Er komen zes verschillende voorstellingen om jouw kind te vermaken in deze vakantie.

De programmering
Op zaterdag 10 februari komt Monique Smit met een KidsPop festival. Dit is voor kinderen van twee tot en met acht jaar oud. Mocht je een magisch optreden willen zien, komt Steven Kazàn goochelen op woensdag 21 februari. Voor de allerjongste kinderen is er op 18 februari de voorstelling van De Kleine Ijsbeer. Geniet van een leuk verhaal en sluit deze leuke middag af met een gratis ijsje. De Prinses op de Erwt op zaterdag 2 maart is ook een voorstelling bedoeld voor de wat kleinere kinderen. Wil je met de hele familie weg, dan is Anansi de Spin met ‘Sterker dan Olifant’ op 22 februari perfect voor jou.

Lego bouwen voor een prijs
Voor de echte Lego-liefhebbers draait de Lego Film 2 op 23 februari in de theaterzaal. Na de film wordt er allerlei Lego op het podium gegooid. De bedoeling is dat jij dan een Lego-bouwwerk in elkaar zet. Als het jou lukt het mooiste bouwwerk te maken, krijg je ook nog eens een mooie prijs.

Gratis kaartje en drankje
Als je met twee volwassenen gaat, krijg je een kaartje gratis. Dit kun je regelen door een mailtje te sturen naar contact@culturaenzo.nl. Ook aan het einde van de show krijg jij en iedereen die je hebt meegenomen een gratis drankje.