Kaartverkoop A Walk Downtown van start: Huygenskwartier maakt zich op voor derde editie

Kaartverkoop A Walk Downtown van start: Huygenskwartier maakt zich op voor derde editie

Afgelopen vrijdag 2 februari is de kaartverkoop officieel gestart voor de derde editie van A Walk Downtown in het bruisende Huygenskwartier, Voorburg. Het langverwachte evenement, dat plaatsvindt van 31 mei tot en met 2 juni, belooft wederom een onvergetelijk feestweekend te worden.

Grootschalig evenement
Zoals bij voorgaande edities, staat op het Stationsplein op zowel vrijdag als zaterdag een grootschalig betaald evenement op het programma. Daarnaast wordt op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni een uitgebreid gratis programma in de straten van het winkelgebied aangeboden, details hiervan volgen later.

Grote namen
Het openingsfeest op vrijdag 31 mei belooft een spetterende start te worden met optredens van nationale grootheden zoals Berget Lewis, Lee Towers, DJ Arlo van Sluis en Rachel Kramer. De begeleiding van zowel Lee Towers als Berget Lewis wordt verzorgd door The Captain Midnight Band, de huisband van het festival.

80’s en 90’s
Op zaterdag 1 juni staat het festival in het teken van een nostalgisch 80’s en 90’s feest. Verwacht tribute acts en DJ’s, waaronder Rondje Doe Maar, Wipneus en Pim, en het Golden Hour van DJ Billy the Kit. Totally Spice, momenteel bekend van “The Tribute” op SBS6, zal eveneens een optreden verzorgen.

Stads Walking Dinner
Voorafgaand aan het openingsfeest is er traditioneel het Stads Walking Dinner. Dit jaar wordt het culinaire hoogstandje verzorgd door het gerenommeerde Voorburgse restaurant Papermoon en Arc Avenue Evenementenlocatie, bekend van hun catering van de skyboxen en business seats in het ADO-stadion.

Kaarten nu verkrijgbaar
Kaarten voor A Walk Downtown zijn nu dus verkrijgbaar, en de organisatie belooft binnenkort meer details te onthullen over het gratis programma tijdens het festivalweekend. Het Huygenskwartier gaat zich opmaken voor een bruisend evenement waar muziek, entertainment en culinaire hoogstandjes samenkomen.