Viering internationale vrouwendag in de plint Leidschendam

Viering internationale vrouwendag in de plint Leidschendam

Op zaterdag 2 maart 2024 organiseren Stichting IBCE en Woej de viering van Internationale Vrouwendag in het Wijk- en Dienstencentrum de Plint in Leidschendam. Het thema van dit jaar is: ‘Eén wereld, duizend vrouwen’.

Bijeenkomst speciaal voor vrouwen
De feestelijke bijeenkomst, van 14.00 tot 17.00 uur, is speciaal voor vrouwen en wordt een middag met muziek, hapjes en drankjes. Het programma, met diverse activiteiten en optredens, wordt binnenkort bekend gemaakt. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Zeynep Killi van Stichting IBCE via telefoonnummer 06 – 55 34 44 69 of via e-mail: zhkilli@gmail.com.

Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting IBCE en Woej, twee organisaties die zich inzetten voor gelijkheid en welzijn van vrouwen in de samenleving.

IBCE
IBCE, wat staat voor Stichting Interculturele Bevordering Contact & Educatie, is een club die al sinds augustus 2001 in Leidschendam-Voorburg actief is. Opgericht door zowel allochtone als autochtone studenten uit het Hoger en Wetenschappelijk Onderwijs, brengt IBCE verschillende mensen bij elkaar.

Woej
Woej, oftewel de professionele organisatie voor Sociaal Werk in Leidschendam-Voorburg, is er voor jou. Samen met bewoners, partners in het netwerk, en de gemeente werkt Woej aan een fijne, veilige, en betrokken samenleving waar iedereen meedoet.