Repair Café Nootdorp op 17 februari weer geopend

Repair Café Nootdorp op 17 februari weer geopend

Met februari nog steeds in de greep van koude temperaturen, opent het Repair Café in Nootdorp op zaterdag 17 februari zijn deuren. Dit initiatief biedt een platform voor inwoners om hun kapotte spullen nieuw leven in te blazen, met ditmaal een speciale focus op kledingreparaties.

Reparaties voor kledingstukken
De kern van het evenement draait om het streven naar duurzaamheid en het verminderen van afval door middel van reparatie in plaats van weggooien. Bezoekers kunnen kapotte kledingstukken, zoals truien met scheuren of jassen zonder knopen, meebrengen en ter plaatse laten repareren door ervaren vakmensen.

Computer Repair Café 
Naast kledingreparaties biedt het Repair Café ook diensten aan voor andere defecte apparaten. Het Computer Repair Café staat klaar om laptops en telefoons op te schonen, waardoor de levensduur van de apparaten wordt verlengd en ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe toepassingen en gegevensopslag.

Donatie wordt gewaardeerd  
Het café is geopend 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Tijdens het wachten kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie of thee voor slechts 1 euro, met een koekje erbij. Een vrijwillige donatie na een succesvolle reparatie wordt op prijs gesteld en helpt bij het dekken van de vaste kosten van het Repair Café.

Het Repair Café Nootdorp vindt elke derde zaterdag van de maand plaats in Kindcentrum Regenboog, gelegen aan Kon. Julianastraat 1.