[UPDATE] Man aangehouden na inval door politie wegens koperdiefstal

[UPDATE] Man aangehouden na inval door politie wegens koperdiefstal

Op dinsdag 13 februari heeft de politie in Rijswijk een drukke ochtend gehad na een melding van mogelijke koperdieven bij een pand aan de Visseringlaan. De melding kwam binnen rond 05:30 uur. Vanwege de vermoedelijke aanwezigheid van de verdachten besloot de politie het pand, gelegen op de kruising met de Van Gijnstraat, te omsingelen.

Verdachte aangehouden
Bij de inval werd een 50-jarige man uit Den Haag aangehouden. hij had onder andere gereedschap bij zich wat gebruikt kan worden om in te breken.

Op het dak van het pand werd al snel een oranje tas gevonden, omringd door dikke kabels. Het vermoeden bestaat dat deze kabels gestript waren van het pand om later te worden verkocht voor het koper. Agenten hebben hulp gekregen van een hoogwerker van de brandweer.