[VIDEO] J22 Men’s Fashion Jewels & watches verlaat de Bogaard na 28 jaar

[VIDEO] J22 Men’s Fashion Jewels & watches verlaat de Bogaard na 28 jaar

Na heel lang nadenken heeft J22 Men’s Fashion Jewels & watches de beslissing genomen om de Bogaard na 28 jaar te gaan verlaten. De winkel kreeg in 2023 van de verhuurder te horen dat er grote verbouwingsplannen klaarstaan voor de Passage, wat voor zou betekenen dat J22 het huidige pand zou moeten verlaten.

‘Gezelligste winkel van Rijswijk’
J22 Men’s Fashion Jewels & watches is begonnen als een winkel waar dames- en herenkleding verkocht werd. Ze waren op een gegeven moment op zoek naar extra omzet en zijn toen begonnen om ook sieraden en horloges te gaan verkopen.Het verkopen van kleding en sieraden is een concept dat ze zelf bedacht hebben. Ze werden in 2015 bekroond tot ‘Gezelligste winkel van Rijswijk’.

28 jaar in de Bogaard
Doordat stadscentrum de Bogaard, veel leegstand heeft en er op grote schaal wordt verbouwd , zijn de bezoekersaantallen fors gedaald. Hoewel de vaste klanten van J22 bleven komen, heeft dit toch financiële gevolgen gehad. Verhuizen naar een ander plekje in het winkelcentrum, waar de komende 5 jaar nog volop wordt verbouwd, voelde niet goed. Na veel nadenken hebben ze besloten om De Bogaard na 28 jaar gedag te zeggen.

Nieuwe avonturen voor J22
Vanaf medio april opent de nieuwe winkel van J22 in Berkel en Rodenrijs. Zij gaan daar met hetzelfde concept, en gelukkig ook met hetzelfde fijne team gaan ze weer een mooie winkel neerzetten. Ze hopen veel van hun trouwe klanten daar ook weer te mogen ontvangen. J22 blijft tot eind maart gewoon open zoals gewend. Eventuele cadeaubonnen/tegoedbonnen blijven uiteraard ook geldig in Berkel en Rodenrijs, dus je hoeft je niet te haasten om deze te verzilveren.

Voor Valentijnsdag heeft J22 14 % korting op sieraden met een hartje!