Politie zoekt getuigen na aanrijding tussen scooter en collega op Jan Janssenpad

Politie zoekt getuigen na aanrijding tussen scooter en collega op Jan Janssenpad

Op dinsdag 13 februari, rond 13:30, heeft zich een verkeersincident voorgedaan op het Jan Janssenpad in Nootdorp. Een aanrijding tussen een scooter en een collega op de fiets is gemeld door een agent van het lokale politiebureau.

Actieve oproep
Politiebureau Pijnacker-Nootdorp doet een actieve oproep aan mogelijke getuigen die meer informatie kunnen verschaffen over dit incident. Als je getuige was van de aanrijding of over relevante details beschikt die kunnen bijdragen aan het lopende onderzoek, wordt je vriendelijk verzocht contact op te nemen met de recherche van Politiebureau Pijnacker-Nootdorp via het telefoonnummer 0900-8844. Bij je melding is het essentieel om het registratienummer 2024047058 te vermelden.