100 % COCO in New York komt naar de Rijswijkse Schouwburg

100 % COCO in New York komt naar de Rijswijkse Schouwburg

De boeken over COCO van Niki Smit zijn al verfilmd en heeft nu ook eigen musical gekregen. Deze musical is al in verschillende theaters geweest, maar is dus ook te zien in de Rijswijkse Schouwburg. De eerste musical is genomineerd voor 3 Johnny Kraaijkamp Musical Awards. Op 20 maart om 19.00 zal hij te zien zijn.

Verhaallijn

Coco gaat lessen volgen over mode aan de Teen Vogue University in New York. Een grote, spannende stap. Coco is dol op New York en staat te popelen om er aan de slag te gaan. Ze zal van alles leren over looks uit de jaren zestig, Pied-de-poule en punkie outfits. Echter komt haar vriendje Bruno, vlak voor ze weggaat, met een verwarrende mededeling. Ineens wordt alles een stuk minder leuk en maakt ze zich zorgen over hoe alles zal lopen als ze naar New York gaat. Hoe lang zou ze daar kunnen blijven zonder dat ze Bruno kwijtraakt?

Kaartje kopen?

De kaartverkoop is al van start gegaan en via cocodemusical.nl zijn kaartjes te verkrijgen voor €24,50. Ook is de kassa in de Rijswijkse Schouwburg geopend op vrijdagen van 16.00 tot 19.00 uur.