Don Bosco biedt Lunch-loket aan voor gezinnen die het minder breed hebben

Don Bosco biedt Lunch-loket aan voor gezinnen die het minder breed hebben

Voor gezinnen waar het eventjes niet lukt om de broodtrommel van de kinderen te vullen, biedt Don Bosco Rijswijk met het project Lunch-Loket een oplossing. Iedereen merkt dat de boodschappen duurder worden zijn en het is daarom belangrijk om te weten dat je zeker niet de enige bent.
Een gezonde lunch
Gezinnen hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor het wekelijks ophalen van een lunchpakket. Dit pakket is speciaal samengesteld om voldoende voeding te bieden voor de lunch van jouw kinderen die op de basisschool zitten. Het biedt een geruststelling voor ouders dat hun kinderen dagelijks een gezonde maaltijd hebben tijdens schooltijd.
Hoe kun je in aanmerking komen?
De enige vereiste om hiervoor in aanmerking te komen, is dat je open bent over de uitdagingen die je momenteel ervaart en dat je de hulp aanvaardt van Don Bosco. Door bijvoorbeeld samen een CV op te stellen of je maandelijkse budget overzichtelijk te maken, kan Don Bosco stap voor stap werken aan het creëren van een financieel gezonde situatie.
Ben jij of ken jij iemand die onze hulp kan gebruiken?
Mail je naam, het aantal kinderen en je telefoonnummer naar ikdoemee@donboscorijswijk.nl