Letters Stadhuis Bogaardplein vrijdag verwijderd

Letters Stadhuis Bogaardplein vrijdag verwijderd

Vandaag, vrijdag 16 februari, werd nu echt definitief afscheid genomen van het kantorenpand Hoogvoorde door de gemeente Rijswijk. Zoals te zien op de foto’s worden de letters ‘STADHUIS RIJSWIJK’ verwijderd van het pand waar de afgelopen jaren veel geweest zijn voor aanvragen rijbewijzen, paspoorten, aangiften, raads- en forumvergaderingen.. Een stuk historie is hiermee afgesloten.

Verhuizing naar Huis van de Stad
De gehele ambtelijke organisatie van de gemeente Rijswijk was al verhuisd naar het Huis van de Stad. Daarmee werd na jaren afscheid genomen van het Hoogvoorde gebouw aan het Bogaardplein waar ook de raadszaal gevestigd was. De gemeente was sinds september 2003 gevestigd in het pand.

Rijswijkers kunnen voor al hun gemeentelijke vragen terecht in het Huis van de Stad aan de Generaal Spoorlaan of bellen met 14070.