Nick Schilder op 21 maart in de Rijswijkse Schouwburg met eerste solotour

Nick Schilder op 21 maart in de Rijswijkse Schouwburg met eerste solotour

Nick Schilder, bekend van het Nederlandse muziekduo Nick & Simon, heeft zijn liefde voor muziek van singer-songwriters uit de jaren zestig en zeventig omgezet in een betoverende ervaring voor zijn fans. Met zijn allereerste solotour, genaamd “The Singer Songwriter Show”, neemt Nick het publiek mee op een reis terug naar de tijd van oorstrelende melodieën. Het optreden in de Rijswijkse Schouwburg staat gepland op donderdag 21 maart om 20.00 uur.

“Ik ben opgegroeid met hun muziek”
Nick onthult zijn bewondering voor iconen zoals Jackson Browne, James Taylor, Bob Dylan, Don McLean en Neil Diamond, die een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn muzikale ontwikkeling. “Ik ben opgegroeid met hun muziek,” legt hij uit, “ik speelde deze nummers eindeloos op mijn gitaar en zong ze op mijn slaapkamer. Het zijn liedjes die je zelden op de radio hoort, maar wanneer je ze speelt, voelt het als een warm bad en mensen genieten er altijd van.”

The Singer Songwriter Show
Met “The Singer Songwriter Show” brengt Nick niet alleen een eerbetoon aan de muziekstijl die hem inspireerde, maar neemt hij zijn publiek ook mee op een ontdekkingsreis door de geschiedenis van deze muziek. Tijdens de voorstelling deelt Nick persoonlijke verhalen en anekdotes, die hij vermengt met zijn eigen solomuziek.

Tickets zijn hier beschikbaar en gaan over de toonbank vanaf €31,50 per stuk.

Bron afbeelding: Rijswijkse Schouwburg