[VIDEO] De ontdekkers Rijswijk organiseert gratis activiteiten voor kinderen

[VIDEO] De ontdekkers Rijswijk organiseert gratis activiteiten voor kinderen

Elke vakantie organiseert de Ontdekkers Rijswijk leuke, kosteloze activiteiten voor kinderen onder de 12 jaar. Omdat de voorjaarsvakantie eraan komt, worden ook nu weer activiteiten gepland zoals Legobouwen, mountainbiken en koken. Op deze manier kunnen kinderen hun vakantie actief invullen en hun talenten ontwikkelen.

Nieuwe activiteit
Dennis, project manager bij de Ontdekkers, wil het liefst elke vakantie weer variëren in de activiteiten die ze aanbieden. Deze vakantie hebben ze mountainbiken als nieuwe activiteit. Dennis is ervan overtuigd dat dit goed zal bevallen bij de kinderen die ervoor zijn aangemeld. Maar ook de andere activiteiten zullen het goed doen. ‘Per leeftijdscategorie heb je een verschil in aanbod, dus voor 6-9 jaar is koken heel erg leuk, en de oudere doelgroep gaat weer graag met Lego aan de slag.’ zegt Dennis.

Expeditie Rijswijk
Kinderen die ouder dan 12 jaar zijn kunnen uiteindelijk terecht bij Expeditie Rijswijk. Ook deze organisatie komt elke vakantie met activiteiten. Zo hebben ze een Indische kookworkshop in samenwerking met het Stanislascollege, maar wordt er ook een kunstworkshop over beeldhouwen aangeboden. Er is dus een ruim aanbod en voor elk wat wils.

Aanmelden
Alleen voor aankomende vakantie zijn er al bijna 200 kinderen aangemeld. Er zijn verschillende manieren waarop kinderen zich kunnen laten aanmelden. Allereerst is er een SBG app waar allerlei activiteiten op worden aangeboden. Daarnaast kan ook op de website, www.ontdekkersrijswijk.nl, gekeken worden naar welke activiteiten aangemeld kunnen worden. Wees er op tijd bij, want het kan snel volraken.