Pianoconcert door Erwin Weerstra op 25 februari in de Bonifatiuskerk

Pianoconcert door Erwin Weerstra op 25 februari in de Bonifatiuskerk

Op zondag 25 februari om 15.00 uur zal de pianist Erwin Rommert Weerstra een pianoconcert verzorgen in de Bonifatiuskerk in Rijswijk. Het concert, met als thema ‘Meditatieve muziek door de eeuwen heen’, belooft een unieke ervaring te worden voor liefhebbers van klassieke muziek.

Erwin Weerstra
Weerstra, de pianist geboren in Leiden begon zijn muzikale reis al op jonge leeftijd toen hij op zevenjarige leeftijd werd toegelaten tot de Jong Talent-afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Een prestatie die hem destijds de jongste leerling ooit maakte die werd geaccepteerd. Tijdens zijn studieperiode won hij tweemaal het Internationale Steinway Concours.

Bekroond met veel prijzen
Met een Bachelor behaald in 2009 en een Master cum laude voltooid in 2011 aan het Koninklijk Conservatorium, heeft Weerstra zijn stempel gedrukt op de internationale muziekscene. Hij is bekroond met tal van prijzen, waaronder recentelijk de prestigieuze Grand Prix voor ‘Pianist van het Jaar’ en de ‘Annual Platinum Prize, Senior Category’ toegekend door The European Classical Music Awards Global Committee. Zijn succes strekt zich uit tot internationale podia, met optredens door heel Europa.

‘Muziek in de Bonifatius’
Het concert op 25 februari maakt deel uit van de concertserie ‘Muziek in de Bonifatius’ en belooft een ontroerende middag vol prachtige klanken. Het programma omvat werken van bekendencomponisten als Bach, Siloto, Pärt, en nog veel meer.

Het evenement, gehouden aan de Van Vredenburchweg 69 in Rijswijk, begint om 15.00 uur en duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis, maar er zal na afloop een deurcollecte plaatsvinden om de kosten te dekken. Bezoekers worden ook uitgenodigd om na het concert te genieten van een drankje. Voor meer informatie over het concert en andere evenementen in de serie kan je terecht op deze website.