A-Fever: The Ultimate ABBA Tribute eind maart te zien in de Rijswijkse Schouwburg

A-Fever: The Ultimate ABBA Tribute eind maart te zien in de Rijswijkse Schouwburg

Op vrijdag 29 maart om 20.00 uur belooft een avond vol nostalgie en muzikale magie met A-Fever: The Ultimate ABBA Tribute in de Rijswijkse Schouwburg. Dit eerbetoon aan de legendarische popgroep ABBA neemt het publiek mee op een betoverende reis terug naar de jaren zeventig, waar de iconische hits en de energie van ABBA herleven.

Hits en anekdotes
Al meer dan 40 jaar lang heeft de muziek van ABBA wereldwijd mensen van alle leeftijden op de dansvloer weten te krijgen. Het bewijs dat de erfenis van ABBA nog steeds springlevend is. In deze unieke muzikale voorstelling worden de grootste hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’ tot leven gebracht, vergezeld van boeiende anekdotes uit de geschiedenis van de Zweedse band.

De band
Het ensemble bestaat uit de volgende muzikanten: Simone Sweep, Tessa de Jong, Christoph Korzec, en Tom Wesselink. Zij worden bijgestaan door een 5-koppige liveband. “De muziek, de herinneringen, de magie. Beleef het verhaal opnieuw met A-Fever – The Ultimate ABBA Tribute!” aldus de producent Rock Hoekstra Music Productions.

Tickets
Mis deze kans niet om de tijdloze hits van ABBA opnieuw te ervaren en een onvergetelijke avond vol muziek en herinneringen te beleven met A-Fever: The Ultimate ABBA Tribute. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Rijswijkse Schouwburg.

Bron afbeelding: Rijswijkse Schouwburg