[VIDEO] Muziekwinkel Rijswijk opent zijn deuren naast de Muziekschool

[VIDEO] Muziekwinkel Rijswijk opent zijn deuren naast de Muziekschool

Muziekwinkel Rijswijk heeft 13 januari zijn deuren geopend vlak naast de Muziekschool in Rijswijk. Gabriël Huisman, eigenaar van zowel de Muziekschool als de Muziekwinkel, is enthousiast over de opening van zijn winkel.

Eerste dag een succes
Op de dag van de opening zijn van vroeg in de ochtend tot laat in de middag live optredens geweest op het balkon. Tevens is het vanaf het moment dat de deuren open gingen ’s ochtends tot het moment dat de deuren gesloten waren ’s avonds propvol geweest in de winkel.

Leerlingen hebben behoefte om uit te proberen
De muziekwinkel opende zijn deuren naast de Muziekwinkel Rijswijk. Veel leerlingen hiervan hebben een instrument nodig dus was deze keuze meer dan logisch. Ook hebben muzikanten volgens Huisman nog steeds de behoefte om instrumenten uit te proberen, in plaats van online te bestellen.

Nieuwe locatie tijdens corona
In 2019 opende de Muziekschool al in Dn Bosco. Ondanks corona zijn ze tijdens de pandemie “uit hun jasje gegroeid”, en hebben ze nu een nieuw onderkomen in de Herenstraat.

Voor ieder wat wils
Bij de Muziekschool Rijswijk is bijna van alles te koop. Van drumstellen tot microfoons en van gitaren tot lp’s. Bekijk in de video hieronder de hele reportage en het interview met de eigenaar Gabriël Huisman.