Doe mee aan Walking Football bij KRSV Vredenburch

Doe mee aan Walking Football bij KRSV Vredenburch

Het is tijd om de voetbalschoenen uit de kast te halen. Happy Fit presenteert met trots een cursus Walking Football in samenwerking met KRCV Vredenburch. Dit initiatief toont aan dat verenigingen met enkele aanpassingen nieuwe activiteiten kunnen introduceren.

Lopend voetballen
Walking Football is een aangepaste versie van voetbal die speciaal is ontworpen voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In deze variant van voetballen is rennen niet toegestaan, spelers moeten in plaats daarvan wandelen. Bij een wedstrijd van 6 tegen 6 heeft het speelveld afmetingen van ongeveer 40 meter bij 20 meter, met doelen die ongeveer 1 meter hoog en 2 meter breed zijn.

Na afloop een hapje en drankje
Deze unieke activiteit biedt een perfecte mix van sportieve uitdaging en plezier. Op deze manier komt de vereniging ook in contact met nieuwe leden. Na afloop is er nog ruimte om gezellig te blijven hangen met een hapje en drankje met elkaar.

Aanmelden is mogelijk via: https://happyfitrijswijk.nl/ouderen/