[VIDEO] Kinderen strijden om eerste plaats tijdens tafeltennistoernooi

[VIDEO] Kinderen strijden om eerste plaats tijdens tafeltennistoernooi

Woensdag 21 februari vond in Sporthal de Viergang het Frans Langelaan Scholierentoernooi plaats van Tafeltennisvereniging Pijnacker. Het was een sportieve, en bovendien hele gezellige middag.

Medailles en beker voor de winnaar
Om 9.00 uur begon het toernooi. Rond de klok van 15.00 uur werden de medailles en beker voor de winnaar uitgeraakt. Ook kreeg elke deelnemer een vaantje mee naar huis als aandenken aan dit leuke initiatief.

Tafeltennisvereniging en T4T
Het toernooi werd georganiseerd door Tafeltennisvereniging Pijnacker en team4Talent Pijnacker-Nootdorp. Bekijk in de video hieronder om te zien hoe het toernooi verliep, en hoe enthousiast de organisatoren en de deelnemers waren.