Dansshow ‘Soy de Cuba’ komt opnieuw naar Nederland en is te zien in Rijswijk

Dansshow ‘Soy de Cuba’ komt opnieuw naar Nederland en is te zien in Rijswijk

In de Rijswijkse Schouwburg zal de dansshow genaamd ‘Soy de Cuba: Viva la Vida!’ te zien zijn op vrijdag 15 maart om 20.00 uur. Na het succes van de eerste show in Nederland keert de show terug. Soy de Cuba: Viva La Vida! neemt je mee op een onvergetelijke trip naar het altijd zonnige hart van het Caribische eiland, Cuba.

Variatie in dansstijlen
Verschillende dansstijlen zullen hier te zien zijn. Uiteraard worden de klassieke Cubaanse dansstijlen Mambo, Rumba en Cha Cha Cha hierin verwerkt, maar ook zullen deze worden verrijkt met modernere Cubaanse ritmes zoals Reggaeton en Salsa.

Gepassioneerd liefdesverhaal
Soy de Cuba: Viva La Vida! vertelt het verhaal van een intense liefde die omslaat in rivaliteit wanneer blijkt dat je niet de enige bent die het hart van je geliefde probeert te veroveren. Met een zeskoppige live band, een indrukwekkend ensemble, gepassioneerde choreografieën en authentieke filmbeelden wordt het publiek ondergedompeld in het levendige leven van Havana.

Afterparty
De toeschouwers worden meegenomen naar een reis naar Cuba, waar ze kunnen genieten  van non-stop multimedia entertainment. Más caliente zal het niet worden. Na de show zal er voor de liefhebbers nog een salsa party plaatsvinden waar je nog extra kan genieten van de Caribische muziek en dans. Mis het niet! Koop je tickets via Soy de Cuba – de Rijswijkse Schouwburg