IJssalon Lust Hoekpolder sluit permanent de ijsbakken

IJssalon Lust Hoekpolder sluit permanent de ijsbakken

In 2022 openden Cynthia en Kim de deuren van hun ijssalon in de Hoekpolder in Rijswijk. Na heel veel nadenken en overwegen, zullen de ijsbakken van IJssalon Lust permanent gesloten blijven.

Uit de hand gelopen hobby
Wat begon als een uit de hand gelopen corona-hobby, groeide al snel uit tot een onmisbare ontmoetingsplek voor velen. Een foodtruck, waaruit zij vers schepijs en koffietjes kunnen verkopen op een groene plek, leek voor hen de perfecte combinatie.

Het was voor de dames een flinke inspanning, soms met blaren op de handen. Maar bovenal was het een genot dankzij het personeel en alle geweldige mensen die Cynthia en Kim hebben ontmoet. “Een ijssalon in een groene omgeving tussen 3 woonwijken in bleek een succes. Veel mensen uit Rijswijk, Wateringen en Delft de ijssalon wisten ons te vinden.”

Of je ijs lust
Cynthia en Kim hebben heel erg genoten van de afgelopen twee jaar. Maar ze hebben hun vrije tijd heel erg gemist, zo werkten de dames elk weekend naast hun fulltimebanen. En dit gaf helaas weinig ruimte voor andere dingen in het leven. Ook de blijvende stijgende kosten heeft bijgedragen aan de keuze om na 2 jaar hun ijssalon te sluiten.

Veel vaste klanten betreuren het nieuws van de sluiting, zo kregen de dames onder hun mededeling reacties als: ” O nee! Wat jammer! Ik zag uit naar een nieuw ijsseizoen. We hebben van jullie genoten, vonden het geweldig om regelmatig een ijsje of kopje koffie te komen drinken. We gaan jullie gezellige praatjes missen.” Kortom de gezellige Ijssalon Lust zal erg gemist worden.