Steek samen de handen uit de mouwen met NLdoet

Steek samen de handen uit de mouwen met NLdoet

Op 15 en 16 maart 2024 roept de gemeenschap van Pijnacker-Nootdorp alle enthousiaste inwoners op om deel te nemen aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie in Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Het is niet alleen een kans om je in te zetten voor lokale stichtingen, verenigingen en zorginstellingen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en samen iets moois te bereiken.

Enorme waardering
Of je nu wilt helpen bij het verbeteren van de leefomstandigheden van ouderen, het creëren van een gezellige ontmoetingsplek voor buurtbewoners, of het betrekken van nieuwkomers bij de lokale gemeenschap, jouw hulp is van enorme waarde! In Pijnacker-Nootdorp staan verschillende organisaties te popelen om vrijwilligers te verwelkomen voor diverse taken, zoals schoonmaken, opknappen of tuinieren.

Aanmelden
Aanmelden als vrijwilliger is heel eenvoudig: bezoek www.nldoet.nl, zoek een activiteit die bij jou in de buurt plaatsvindt en meld je aan. Door samen de handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet, kunnen we een positieve impact maken en onze lokale gemeenschap nog sterker maken.