Kunstenaars maken QR-code kunstwerken in Pijnacker

Kunstenaars maken QR-code kunstwerken in Pijnacker

Vorige maand waren er meerdere kunstwerken te vinden bij de Rabo-etalages op het Raadhuisplein in Pijnacker. Diverse kunstenaars, waaronder Inez Verhagen, Carolien Vieveen, en Ed van Hagen, tonen nu hun verrassende, grappige, en kleurrijke werken.

QR-codes
Uniek aan deze tentoonstelling zijn de QR-codes bij elk kunstwerk, die rechtstreeks naar de websites van de kunstenaars leiden. Hierdoor krijgen bezoekers niet alleen een visueel beeld maar ook een dieper inzicht in de kunstenaars en hun werk.

Rabo-etalages
De Rabo-etalages fungeren als een gratis toegankelijke openbare galerij, waardoor iedereen de kunst kan bewonderen. De tentoonstelling blijft voor onbepaalde tijd open, waardoor bewoners en voorbijgangers worden uitgenodigd om het Raadhuisplein te verkennen en zich te laten inspireren door deze diverse verzameling kunstwerken.