Een gezellige voorjaarsvakantie vol activiteiten in Leidschendam-Voorburg

Een gezellige voorjaarsvakantie vol activiteiten in Leidschendam-Voorburg

In de voorjaarsvakantie namen bijna 600 kinderen met veel enthousiasme deel aan diverse activiteiten, georganiseerd van maandag tot en met vrijdag. Zowel sportieve als creatieve bezigheden stonden op het programma.

Divers aanbod aan activiteiten
Het aanbod was gevarieerd, met onder andere Urban Sports zoals skateboarden en freerunnen, het maken van raamhangers, een bezoek aan de boerderij, een henna workshop, peuterdans, een springloop en bowlen.
Tijdens de Sport-In, konden kinderen verschillende sporten uitproberen, waaronder volleybal, badminton, softbal, tennis, handbal en judo.

Een gezellige tijd
Het enthousiasme van de deelnemers was overduidelijk, zo blijkt uit de volgende uitspraken : “Het was zo leuk!! Ik heb zelfs een nieuw vriendje gemaakt!”. “Het is druk bezocht hé. Jullie maken altijd zoveel kinderen blij!” en “Sorry we zijn een beetje te vroeg, maar hij kon gewoon niet wachten, hij had er zo veel zin in.”

De activiteiten in de voorjaarsvakantie werden georganiseerd door Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg in samenwerking met Goed Bezig!

Het complete aanbod van sportieve en culturele activiteiten gedurende het hele jaar en de mogelijkheid om je aan te melden voor gratis proeflessen, zijn te vinden op de website van Sport en Cultuurkaart: www.sportencultuurkaart.net.