Gemeente lanceert nieuwe vragenlijst voor verbeterd afvalbeleid

Gemeente lanceert nieuwe vragenlijst voor verbeterd afvalbeleid

Jouw gemeente nodigt jou uit om mee te denken over een verbeterd afvalbeleid. Wat heb jij nodig om jouw afval nog beter te kunnen scheiden? Heb jij innovatieve ideeën die kunnen bijdragen aan een efficiënter systeem? De gemeente is benieuwd naar jouw suggesties en inbreng!

Waardevolle inzichten
In de maanden oktober en november organiseerde de gemeente vijf bewonersavonden over afval, waar ongeveer 200 betrokken inwoners aan deelnamen. Tijdens deze avonden en via het speciale e-mailadres afval@lv.nl, ontving de gemeente talloze vragen en suggesties. Een deel van deze input is reeds behandeld en beantwoord op www.lv.nl/afvalscheiden.

Jouw inbreng is belangrijk
Om een breder beeld te krijgen van wat er leeft onder de inwoners, lanceert de gemeente een nieuwe vragenlijst met enkele van de ontvangen suggesties. Deze willen ze graag aan jou voorleggen om te peilen of deze ideeën breder worden gedragen. De gemeente wil hiermee beter begrijpen welke veranderingen aan het afvalbeleid gewenst zijn.

Vul de vragenlijst in!
De vragenlijst staat online op www.lv.nl/vragenlijstafval en is toegankelijk tot en met 13 maart. Door deel te nemen, draag jij bij aan de vorming van een afvalbeleid dat aansluit bij de wensen van de gemeenschap. Denk mee en laat jouw stem horen voor een schonere en efficiëntere afvalverwerking!