Kop-staartbotsing op A4 bij Rijswijk veroorzaakt flinke file

Kop-staartbotsing op A4 bij Rijswijk veroorzaakt flinke file

Op donderdagmiddag 29 februari werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de A4 ter hoogte van Rijswijk. Het incident vond plaats rond 15.50 uur en resulteerde in een aanzienlijke file.

Botsing
De politie, brandweer, Rijkswaterstaat en de ambulancedienst reageerden met spoed op de oproep en kwamen ter plaatse. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een kop-staartbotsing tussen twee voertuigen aan, waarbij beide voertuigen aanzienlijke schade opliepen.

Ziekenhuis niet nodig
Een persoon werd onderzocht door de ambulancedienst. Gelukkig bleek al snel dat er geen vervoer naar het ziekenhuis nodig was. Desondanks bleven de eerste en tweede rijstrook afgesloten vanwege het incident. Op de snelweg ontstond hierdoor een lange file.