Line-up Koningsdag Oud Rijswijk bekend

Line-up Koningsdag Oud Rijswijk bekend

Winkelcentrum Oud Rijswijk staat op Koningsdag ook dit jaar weer in vuur en vlam. Op 27 april wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan de bruisende vrijmarkt en te genieten van live optredens op maar liefst twee podia. “We beloven je een onvergetelijke dag vol plezier en vermaak”, aldus de organisatie.

Muzikaal spektakel
Het belooft een muzikaal spektakel te worden, want het programma zit boordevol artiesten die volgens de organisatie de perfecte Koningsdag-sfeer zullen creëren. De line-up omvat een diverse mix van talenten, waaronder: Muziekschool Rijswijk, Luciana & Delite band, Danny Froger, Donny van der Roest, Theodoor, Mauricio, DJ Daniël Lewis, Ruby van Urk en Peter van Leeuwen.

Nog meer artiesten
En alsof dat nog niet genoeg is, belooft het winkelcentrum de komende weken nog meer artiesten aan de line-up toe te voegen. Mocht dit het geval zijn, dan zie je het op Rijswijk.tv.