Nationale opschoondag houdt Prinsenhof schoon en fris

Nationale opschoondag houdt Prinsenhof schoon en fris

Voor nationale opschoondag, waarin heel Nederland meehelpt om zwerfaval aan te pakken, wordt ook in de Prinsenhof in Leidschendam wat georganiseerd. 23 maart vanaf 11.30 wordt er verzameld bij de Loopplank, Prinsenhof 6, en gaan buurtbewoners dan aan de slag om met alle teamwork die ze kunnen krijgen de buurt schoner te maken.

Hoe zet je je in?
De materialen om alles schoon mee te maken wordt verzorgd door de organisatie, dus daar hoeft niet aan gedacht te worden. Alleen inzet is voldoende. En na afloop wordt de inzet gewaardeerd met een hapje, een drankje en een bedankje. Ben je geïnteresseerd om mee te helpen? Meld je dan aan via: prinsenhofevenementen@hotmail.com en schoon Prinsenhof op.