[VIDEO] Ondernemers ontmoeten nieuwe buren bij FLEX eigenaren-event

[VIDEO] Ondernemers ontmoeten nieuwe buren bij FLEX eigenaren-event

Op woensdag 6 maart nodigde FLEX Rijswijk haar nieuwe huurders uit in het House of Future. Binnenkort begint aan de Treubstraat de bouw van bijna 70 zo genaamde ‘FlexUnits’. Hier komen splinternieuwe werk- en kantoorruimtes die geïnitieerd zijn en ontwikkeld worden door Mahler Vastgoed. De nieuwe ondernemers die zich hier gaan vestigen, maakten onder het genot van een drankje alvast kennis met elkaar.

Positieve Impuls
Wethouder Werner van Damme opende de bijeenkomst. Hij benadrukte onder andere dat dit nieuwe aanstaande bedrijvenpand een positieve impuls zal zijn voor de gemeente Rijswijk en de Plaspoelpolder.

Eerst nog slopen
Momenteel worden er op de locatie waar dit pand komt te staan, nog sloopwerkzaamheden verricht. Eerst moet het oude gebouw nog gesloopt worden. Daarna kan naar verwachting de bouw beginnen in eind april.

Van Zanten Bouw
Het nieuwe pand zal worden gebouwd door Van Zanten Bouw. Kees de Niet, directeur van Van Zanten Bouw was erg te spreken over het nieuwe project: “Je ziet ziet hier in deze ruimte veel verschillende ondernemingen. Dat komt de diversiteit alleen maar ten goede. Wij kunnen haast niet wachten om te beginnen.”

Bekijk de video hieronder voor de interviews en beelden van de gezellige bijeenkomst.