Balkons flat Molenvoorde zorgen voor “Levensgevaarlijke situatie”

Balkons flat Molenvoorde zorgen voor “Levensgevaarlijke situatie”

Opnieuw is het raak voor de bewoners van de flat Molenvoorde: Afgelopen weken werd duidelijk dat de balkons van de flat in zeer slechte staat zijn. Ook zijn er verder wat dingen mis met de kozijnen en isolatie. De aannemer had zelfs het dringende verzoek gegeven aan de bewoners om de balkons met uiterste voorzichtigheid te betreden. Voor de bewoners van de 19e verdieping kwam zelfs de volgende mededeling: “Op de 19e etage is het advies om de balkons NIET TE BETREDEN.”

Niet de eerste keer
In juni van afgelopen jaar was er in de flat alleen maar warm water beschikbaar. Voor wie even zijn handen wou wassen of koud wilde douchen had hier geen koud water voor. In december van 2022 waren de verwarmingen stuk in de woningen. Dit gebeurde twee keer in twee weken tijd.

Balkons niet het enige probleem
Ook zijn er nog meer problemen geconstateerd bij de flat. Zo vinden er sinds 6 maart werkzaamheden plaats aan de spouwmuren op de eerste 15 verdiepingen. Sinds zaterdag 9 maart wordt er gewerkt aan de kozijnen op verdieping 18 en 19. “Schandalig dat er weer iets aan de hand is met onze woningen”, stelt de ontevreden Tim. “Hoe kan het toch zo zijn dat er altijd maar iets mis is bij ons.”

“Deze flat is levensgevaarlijk”
Een oud-bewoner die niet bij naam genoemd noemt de flat zelfs levensgevaarlijk: “Ik heb er jarenlang gewoond en toen zei ik het ook al, deze flat is gewoon levensgevaarlijk. Ik ben blij dat ik weg ben.”

Rijswijk.tv heeft geprobeerd om contact op te nemen met Schep Vastgoedmanagers, de beheerder van de flat, voor een reactie. Helaas is dit tot op heden niet gelukt.