Repair café organiseert een voorjaarseditie in Nootdorp

Repair café organiseert een voorjaarseditie in Nootdorp

Het voorjaar staat voor de deur en dit betekent dat er weer allerlei spullen uit de kast getrokken zullen worden. Repair café wordt deze maand op 16 maart van 10.00 tot 12.00 uur georganiseerd in Kindcentrum Regenboog, Koningin Julianastraat 1 in Nootdorp. De vrijwilligers doen er alles aan om de kapotte spullen weer heel te krijgen. Van voorjaarskleding tot tuingereedschap, niets is te gek.

Ook computers zijn repareerbaar
Ook ben je van harte welkom met hardware. Denk hierbij aan computers, telefoons en consoles. En bij problemen met software op de laptop of pc wordt er ook hulp voor aangeboden. Overal wordt naar gekeken en in de meeste gevallen kunnen mensen weer met functionerende spullen weglopen. Volgens de mensen van het repair café is het het in elk geval waard om even langs te gaan. Het is altijd beter om het een kans te geven dan om spullen weg te gooien. Verspilling willen ze namelijk tegengaan.

Hulp van twee kanten
Voor €1 kun je een kopje koffie of thee krijgen om vervolgens aan te sluiten bij één van de vrijwilligers. Tijdens het voeren van een gezellig gesprek kun je toekijken hoe de vrijwilliger zijn uiterste best doet om uw apparaat weer aan de praat te krijgen. Bij een succesvolle reparatie wordt het altijd op prijs gesteld als er een donatie wordt gegeven. Dit maakt het voor de organisatoren makkelijker om de vaste lasten te dekken.