Woninginbraak op Weigelialaan in Pijnacker, politie zoekt getuigen

Woninginbraak op Weigelialaan in Pijnacker, politie zoekt getuigen

Op vrijdag 8 maart 2024 heeft zich een incident voorgedaan op de Weigelialaan in Pijnacker. Tussen 09.45 uur en 11.20 uur vond daar een woninginbraak plaats. De politie is nu op zoek naar getuigen.

Getuigen?
De politie van Pijnacker-Nootdorp doet een dringende oproep aan iedereen die op genoemde datum en tijdstip iets verdachts heeft opgemerkt in de omgeving van de Weigelialaan. Daarnaast zijn zij op zoek naar eventuele camerabeelden die relevant kunnen zijn voor het onderzoek.

Contact met de politie
Als jij informatie heeft die van belang kan zijn voor het oplossen van deze zaak, wordt je verzocht contact op te nemen met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.