Artemis Health biedt aanbieding voor bedrijven aan om lokale gezondheidszorg te versterken

Artemis Health biedt aanbieding voor bedrijven aan om lokale gezondheidszorg te versterken

Artemis Health, een vooraanstaande naam in preventieve gezondheidszorg, is verheugd om een speciale aanbieding voor bedrijven in de regio aan te kondigen. Hiermee willen ze de lokale gezondheidszorg versterken en een positieve impact op de gemeenschap hebben. Artemis Health houdt zich bezig met het uitvoeren van het Preventief Medisch Onderzoek (PMO), Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO), beroepskeuringen en vaccinaties.

Speciale aanbieding
Artemis Health voelt een maatschappelijke verantwoordelijkheid en om deze reden bieden ze nu gratis aan om de arbeid gerelateerde risico’s (Uit de RI&E) te vertalen naar een passend medisch onderzoek. Daarnaast is het mogelijk om 10% korting te ontvangen op een project op jouw locatie. Ben je hier geïnteresseerd in? Stuur dan een mail naar info@artemishealth.nl met als onderwerp ‘lokaal ondernemen’.