Online webinar over ventileren voor een energiezuinig leven

Online webinar over ventileren voor een energiezuinig leven

Steeds meer mensen focussen zich op energiezuinig leven. Het is een zodanige hot topic dat het Regionaal Energieloket en de gemeente hebben besloten om hier een gratis online webinar voor te organiseren. Ventilatie is hierbij het hoofdonderwerp. Op maandagavond 25 maart van 19.30 tot 20.30 uur is de webinar te volgen.

Het belang van ventilatie
Een goede ventilatie is cruciaal om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren. Het zorgt ervoor dat vochtige lucht wordt afgevoerd, waardoor de kans op schimmel en vochtproblemen afneemt. Leer tijdens ons webinar hoe efficiënte ventilatie niet alleen de energiezuinigheid bevordert, maar ook bijdraagt aan een gezondere en comfortabelere leefomgeving. Handige tips zullen worden gedeeld.

Aanmelden
Aanmelden kan via: www.regionaalenergieloket.nl/pijnacker-nootdorp/ventilatieinformatieavond.
Als u zich heeft aangemeld, dan ontvangt u vóór 25 maart een link naar het webinar.