Vind het gouden ei tijdens paaseieren zoeken in wijkpark De Strijp

Vind het gouden ei tijdens paaseieren zoeken in wijkpark De Strijp

Op zondag 31 maart, 1e Paasdag, organiseert de Bewonersorganisatie De Strijp (BODS) een paaseierenzoektocht in het wijkpark in De Strijp.

Vind het Gouden Ei
Paaseieren zoeken is voor vele een traditioneel activiteit wat tijdens Pasen wordt gedaan. Bewonersorganisatie De Strijp organiseert daarom een paaseierenzoektocht in het wijkpark in De Strijp.

Kinderen tot en met 12 jaar zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit leuke evenement, waarbij ze de kans krijgen om op zoek te gaan naar kleurrijke paaseieren, verstopt in het pittoreske wijkpark. Naast de traditionele paaseieren zullen de deelnemers ook op jacht kunnen gaan naar het felbegeerde gouden ei, dat een speciale hoofdprijs oplevert.

Prijsuitreiking met de paashaas
Het evenement begint om 14.00 uur en duurt tot 15.00 uur, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Alle kinderen die meedoen aan de zoektocht krijgen na afloop een kleine paasattentie aangeboden als dank voor hun deelname.

Bovendien zal de Paashaas aanwezig zijn om samen met de kinderen op de foto te gaan en hen te begroeten. Het belooft een gezellige middag te worden vol plezier en verrassingen voor de hele familie.