Expositie ‘Scherpte Diepte’ van Rogier d’Ailly in Galerie Arti Shock

Expositie ‘Scherpte Diepte’ van Rogier d’Ailly in Galerie Arti Shock

Vanaf 23 maart tot en met 11 april 2024 presenteert galerie Arti Shock de solotentoonstelling ‘Scherpte Diepte’ van kunstschilder Rogier d’Ailly. De tentoonstelling belooft een boeiende ervaring te worden met een spel van perspectieven en contrasten, waar hoogte en diepte samensmelten in één beeld.

Rogier d’Ailly
Met zijn olieverfschilderijen nodigt Rogier d’Ailly de kijkers uit voor een reis door landschappen vol contrasten en dimensies. De tentoonstelling draait om de spanning tussen afstand en nabijheid, waarbij de toeschouwer wordt uitgedaagd om te zoeken naar verborgen details in de natuurlijke omgeving.

Inspiratie
De bron van inspiratie voor d’Ailly ligt dichtbij huis: het park achter zijn woning biedt een schat aan onderwerpen. Door intensief te kijken en met een open blik te observeren, ontdekt hij dat de natuur net zo verrassend kan zijn als een abstract schilderij.

Officiële opening
De officiële opening van de tentoonstelling vindt plaats op zondag 24 maart om 15.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst via artishockrijswijk@gmail.com om een uitnodiging te ontvangen voor deze en toekomstige exposities.

Galerie Arti Shock
Galerie Arti Shock bevindt zich in de Schoolstraat 26 in het centrum van Oud Rijswijk. De expositie is geopend van zaterdag 23 maart tot en met donderdag 11 april, waarbij de openingstijden variëren van woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis en naast de tentoongestelde werken is ook ander werk uit de gevarieerde collectie van de galerie te koop.