Herbestrating ’s-Gravenweg in Nootdorp begint binnenkort

Herbestrating ’s-Gravenweg in Nootdorp begint binnenkort

Op maandag 25 maart gaat Aannemingsbedrijf Van der Meer BV in opdracht van de gemeente Pijnacker-Nootdorp van start met de herbestrating van de ’s-Gravenweg in Nootdorp. Om de toegang tot delen van de weg te behouden, zal het werk in verschillende fasen worden uitgevoerd. De verwachting is dat de werkzaamheden twaalf weken zullen duren. Bewoners zijn reeds op de hoogte gebracht door middel van een brief.

Werkzaamheden

De werkzaamheden omvatten het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de bestrating. Voor vragen met betrekking tot bereikbaarheid kunnen inwoners ter plaatse terecht bij de voorman op het werk.

Geen speeltuin
Veiligheid staat voorop tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Aannemingsbedrijf Van der Meer BV benadrukt dus ook dat een bouwplaats geen speelplaats is en dat het belangrijk is om kinderen hiervan bewust te maken.