Bouw miljoenenappartementen aan De Juffer begonnen

Bouw miljoenenappartementen aan De Juffer begonnen

Aan de oevers van de Van Buijsenplas is Vorm Bouw BV begonnen met de eerste stappen richting de realisatie van een opvallend nieuw project genaamd De Juffer. Dit project omvat de constructie van 23 luxe appartementen met uitzicht op de plas.

Werkzaamheden gestart
De werkzaamheden zijn van start gegaan met de voorbereidingen voor het heien, dat naar verwachting halverwege april zal beginnen en ongeveer zes weken in beslag zal nemen. Nadat het heien is voltooid, zal de focus verschuiven naar de bouw van de ondergrondse parkeerkelder. Als de parkeergarage klaar is zal er boven ook gebouwd gaan worden. Tegen de tijd dat de herfst begint, zal het project ook boven de grond steeds meer vorm krijgen.

Een flinke portemonnee
De nieuwbouw appartementen zijn erg groot. Ook zul je er flink je portemonnee open voor moeten trekken want de startprijs van een nog niet verkocht penthouse begint al op 1.1 miljoen euro. Mocht je geïnteresseerd zijn is er nog mogelijkheid om jezelf in te schrijven. Als je meer wil weten of vragen heb kan dit hier.