Raadslid Ed Braam helpt mee aan een schone speeltuin voor Landelijke Opschoondag

Raadslid Ed Braam helpt mee aan een schone speeltuin voor Landelijke Opschoondag

Voor landelijke opschoondag, die op zaterdag 23 maart valt, zal raadslid Ed Braam zijn handen uit de mouwen steken om mee te helpen aan het opschonen van speeltuin De Eekhoorn in Te Werve. Alle andere leden van Beter voor Rijswijk zullen ook van de partij zijn. En uiteraard is iedereen welkom om te helpen.

Landelijke Opschoondag
De naam zegt het al, door heel het land zijn mensen bezig met het opschonen van alle buurten en wijken. Men zal zijn krachten bundelen om op zoek te gaan naar zwerfafval. De Rijswijkse Zwerfafval zal hier ook aan meedoen. In wijken zoals Cromvliet, Huis te Lande, De Strijp en Oud Rijswijk zal de omgeving druk opgeschoond worden. Daarnaast worden takken en bladeren verwijderd in de speeltuin De Eekhoorn.
Zwerfafvalbrigade
De Rijswijkse zwerfafvalbrigade is een initiatief waar vrijwilligers zich inzetten om wijken in Rijswijk vrij van zwerfafval te houden. Eindeloze snoeppapiertjes, blikjes en zakken chips die in struiken liggen of simpelweg op straat. Het gebeurt nog altijd, en de zwerfafvalbrigade wil er alles aan doen om dit terug te dringen. Afval op straat is schadelijk voor mens, dier en natuur en het is uiteraard beter om te voorkomen dat het op straat wordt gegooid. Maar zolang er nog vervuild wordt, zullen de vrijwilligers klaarstaan om het weer op te ruimen.
Aanmelden
Voel je je geïnspireerd om mee te helpen aan een schone wijk? Stuur dan een mail naar zwerfafvalbrigade@kpnmail.nl. Wil je vaste vrijwilliger worden bij de zwerfafvalbrigade? Meld je dan aan via zwerfafvalbrigade@kpnmail.nl.