Treinreiziger heeft engeltje op schouder gehad op Station Rijswijk

Treinreiziger heeft engeltje op schouder gehad op Station Rijswijk

Een treinreiziger heeft dinsdagochtend 19 maart een engeltje op de schouder gehad. Het treinverkeer tussen Den Haag en Rotterdam is verstoord als gevolg van een melding van een aanrijding op het spoor bij Station Rijswijk.

Engeltje op de schouder
Volgens ooggetuigen is er een persoon tussen de sporen terechtgekomen, waarop een trein over de persoon heen is gereden. Na de melding zijn de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uitgerukt. Na grondig onderzoek blijkt dat de persoon gelukkig zonder verwondingen het spoor heeft verlaten. De traumahelikopter heeft kort boven het incident gevlogen, maar is niet geland.Waar de persoon momenteel is, is vooralsnog niet bekend.

Onderzoek naar de toedracht
De precieze toedracht van het incident wordt nog onderzocht, waaronder door Prorail. Het is nog niet duidelijk hoe de persoon tussen de sporen is beland en hoe het mogelijk was dat de trein over deze persoon heenreed zonder verwondingen te veroorzaken.