Tributeband Brucified op 26 april in de Rijswijkse Schouwburg

Tributeband Brucified op 26 april in de Rijswijkse Schouwburg

Sinds 2017 heeft de tributeband Brucified de wereld van Bruce Springsteen-fans veroverd met hun gepassioneerde eerbetoon aan ‘The Boss’ en zijn legendarische E Street Band. Geïnspireerd door de epische liveconcerten van Springsteen. Op vrijdag 26 april staat de band in de Rijswijkse Schouwburg.

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen zelf haalde zijn inspiratie uit het alledaagse leven, en uit artiesten als Elvis Presley, The Beatles en Johnny Cash. Deze invloeden vormden hem tot de briljante tekstschrijver, zanger en muzikant die hij vandaag de dag is. Brucified omarmt deze erfenis en brengt met enthousiasme een veelzijdige selectie van Springsteen’s repertoire, variërend van hartverscheurende ballads tot opzwepende rock and roll, en van ontroerende duetten tot krachtige muzikale ensembles.

Wat maakt Brucified uniek?
Wat Brucified zo uniek maakt, is niet alleen hun vermogen om de klassiekers van Springsteen te reproduceren, maar ook hun vernieuwende aanpak. Ze weten de authentieke sfeer van Springsteen zijn liveconcerten te vangen en brengen diezelfde passie en energie over op hun publiek. Een avond met Brucified is niet alleen een eerbetoon aan Springsteen, maar een onvergetelijke ervaring op zichzelf.

‘Battle Of The Bands’
In 2022 betrad Brucified zelfs het grote podium door deel te nemen aan het tv-programma ‘The Tribute, Battle Of The Bands’. Met hun optredens veroverden ze de harten van het publiek en bereikten ze de finale, waar ze de derde plaats veroverden. Dit bracht hen naar de Ziggo Dome in Amsterdam, waar zo’n 17.000 bezoekers werden getrakteerd op een onvergetelijke avond.

Kaarten
De kaarten voor dit concert zijn beschikbaar via de website van de Rijswijkse Schouwburg en zijn beschikbaar vanaf €27,50. Om 20.00 uur klinken de eerste muzikale noten.