Doe mee met de paastraining bij korfbalvereniging VEO

Doe mee met de paastraining bij korfbalvereniging VEO

Op zaterdag 30 maart wordt er bij korfbalvereniging VEO een speciale paastraining voor kinderen van 3 tot 6 jaar georganiseerd.

Paastraining 
Pasen staat weer voor de deur en daarom word er bij korfbalvereniging op 30 maart een paastraining gegeven.Tijdens deze speciale paaseditie van de training, worden de kinderen getrakteerd op een uitgebreid programma vol leuke spellen en natuurlijk een spannende paaseierenjacht! Het belooft een ochtend vol plezier te worden voor alle deelnemers. De activiteiten starten om 10 uur en vinden plaats op het VEO-veld, waar de kinderen zich kunnen uitleven in een feestelijke sfeer.

Korfballen bij VEO
De christelijke korfbalvereniging VEO (Voorburg en Omstreken), opgericht in 1920, is tegenwoordige één van de grootste korfbalverenigingen in de regio Den Haag, met ongeveer 300 leden. De vereniging biedt korfbalmogelijkheden voor kinderen vanaf 3 jaar, op alle niveaus.

Voor meer informatie en aanmelden: https://doemee.veokorfbal.nl/